Boxa incastrabila Focal 1000 ICLCR5

9.998,99 RON
cu TVA

Boxa bass-reflex cu trei cai incastrabila in tavan

Boxa 1000 ICLCR5 incastrabila in tavan este solutia pentru o experienta sonora de mare calibru. Fabricata in Franta, aceasta boxa reuneste tehnologiile exclusive ale Focal, cum ar fi conul W al difuzorelor de medii/bas si tweeterul din beriliu pur.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Datorita designului sau sofisticat si placii de medii-inalte ce poate fi orientata catre punctul de ascultare, vei obtine o experienta audio fara compromisuri. De asemenea sii nivelul tweeterului poate fi ajusta pentru a se incadra in ambientul sonor al camerei de auditie. In plus, aceasta boxa cu bass-reflex poate fi folosita pentru: canale fata stanga, central si dreapta sau canale de spate, dreata sau stanga. Grilele magnetice (cea rotunda si cea rectangulara) care sunt livrate impreuna cu boxa asigura o montare discreta. Instalarea este usoara si nu necesita scule datorita sitemului brevetat Quick Install.

Seria 1000 incorporeaza excelenta Focal pentru o experienta acustica senzationala si discreta.

Inovatia Focal

Conul W

Conul sendvis W optimizeaza curba raspunsului in frecventa exceland la cei trei parametric de baza: greutate redusa, rigiditate si amortizare. Atunci cand asculti, acesta creaza o transparenta totala a sunetului si o rata de distorsiune foarte scazuta rezultand o finete extraordinara a sunetului redat.

Puritate incomparabila

Tweeterul din beriliu

Singurul metal indeajuns de rigid pentru a zgaria sticla, beriliumul este materialul ales pentru conul tweeterului. Datorita faptului ca are o calota inversata confectionata din beriliu pur si putand sa acopere un registru de peste cinci octave, calitatea sunetului reprodus este incomparabila.

 

Experienta suprema home cinema

Cu optiunea de personalizare a impedantei difuzorelor in functie de numarul de elemente din care este alcatuit, performanta sistemului poate fi adaptata astfel incat sa te bucuri de o instalatie personalizata exceptionala.

Fisa tehnica

Greutate
8,3 kg
Dimensiuni produs
370 x 370 x 195 mm
Raspuns in frecventa
53 Hz – 40 kHz
Sensibilitate
91 dB
Impedanta
8 ohmi
Amplificator recomandat
50 – 180 W
Punct de frecventa joasa
43 Hz

Descarca

Boxe Focal seria 1000

Boxe incastrabile Focal seria 1000_Manual

Descarca (9.86M)

Boxa Focal seria 1000 ICLCR5

Boxa Focal seria 1000 ICLCR5_Specification_sheet

Descarca (1.36M)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password