Lista produselor producatorului Onkyo

Onkyo Corporation (Onkyō Kabushiki-gaisha) este un producător japonez de electronice pentru consumatori casnici, specializat în home cinema și echipamente audio premium, inclusiv receptoare AV, boxe surround și dispozitive portabile. Cuvântul Onkyo se traduce prin „armonie sonoră”. Compania a început sub numele de Osaka Denki Onkyo K.K în 1946 (companie care nu are legătură cu Nippon Denki Onkyo, care a devenit Denon). Actuala umbrelă Onkyo Corporation include diviziunile Integra și Integra Research, precum și principalul brand Onkyo.

În martie 2015, Onkyo a achiziționat Home Electronics Corporation de la Pioneer Corporation, care produce amplificatoare home cinema, playere Blu-ray și alte produse AV. În schimb, Pioneer a luat o participație de 14,95% în Onkyo. Familia Ohtsuki rămâne cel mai mare acționar al companiei cu o participație de aproximativ 26%, chiar peste Gibson Brands, cu o participație de 16,5%.

Aprilie 1946
Se fondeaza Osaka Denki Onkyo K.K. xxxx

Takeshi Godai a înființat Onkyo în 1946, cu intenția de a aborda ceea ce a simțit el fiind lipsa unor boxe dinamice satisfăcătoare din japoneză. Cuvântul „onkyo” înseamnă „acustică sonoră” în japoneză și este la originea imaginii noastre de brand îndrăznețe, simple și concise.


Mai 1946
Onkyo lansează primul său produs

Primul produs marca Onkyo nu a fost de fapt un difuzor, ci o doza pentru pick-up. Compania a investit profitul din vânzările sale de
pick-upuri în cercetarea și dezvoltarea difuzoarelor și a planificat construirea unei fabrici.

Ianuarie 1948
Începe producția la fabrica nouă

La vremea respectivă, majoritatea difuzoarelor erau realizate folosind conuri de hârtie pre-fabricate importate. În sfidarea convenției, Onkyo a dezvoltat o metodă de producție internă pentru conurile de hârtie
proprii- și, astfel facand, a format originea poveștii noastre sonore.

.

.

.

.

2009


Primul Receiver A / V Dolby® Pro Logic llz-ready din lume
TX-SR607 a fost primul receptor audio-video din lume care a oferit tehnologia de sunet surround Dolby® Pro Logic llz, care a încorporat două canale surround pe înălțime sau două spate. Până acum, reputația lui Onkyo de a fi primul care a oferit cele mai recente funcții era inaccesibilă.

Primul receptor A / V certificat Windows® cu Pandora®
Onkyo a contribuit esențial la promovarea ideii de receptoare A / V conectate la rețea pentru a pune la dispoziția utilizatorilor o varietate de divertisment în creștere rapidă. Compania a oferit mai întâi radio pe internet într-un receptor certificat Windows® cu serviciul Pandora® încorporat în anumite produse model 2009.

2010


Onkyo reintra pe piața High-End cu un amplificator stereo de referință.
Cu o poziție dominantă pe piața audio-video stabilită, Onkyo și-a concentrat din nou energia pe componentele Hi-Fi de producție high-end. Uimitorul amplificator stereo M-5000R amintește de M-510, pe care mulți îl consideră o capodoperă. Amplificatorul, care a fost dezvoltat pentru iubitorii de muzică de către iubitorii de muzică, a inspirat o nouă familie a Seriei de Referințe, inclusiv un pre-amp și CD player.

2012


Alianță de afaceri și de capital cu Gibson Guitar Corporation
Legaturile dintre celebrul producător de instrumente Gibson și Onkyo, lideri în proiectarea componentelor audio și video, au dus la o alianță de afaceri care a fost oficializată în 2012. Companiile reunesc diverse resurse pentru a livra produse de calitate superioară consumatorilor.

2013


20 de ani de la parteneriatul THX®
Pentru a sărbători 20 de ani de colaborare cu THX®, Onkyo a lansat receptorul TX / NR929 A / V cu 9.1 canale și a lansat un videoclip promoțional pe care cele două companii le-au creat împreună.

Debutează aplicația de muzică HF Player
Onkyo a dezvoltat și lansat o aplicație mobilă care a permis redarea Hi-Res Audio de pe telefoanele mobile și tabletele. Acest produs a ajutat la o calitate audio premium accesibilă unui public mai larg.

Iulie 2014


Se deschide Showroom-ul Gibson Brands la Tokyo.
În cadrul colaborării cu TEAC și Onkyo se deschide un showroom cu brand Gibson in Yaesu, Tokyo. Cu tematici precum „Play”, „Record” și „Listen”, spațiul expozițional își propune să împărtășească bucuria unui sunet de înaltă calitate cu cât mai multe persoane.

Primul pachet de home theater compatibil cu Dolby Atmos®
Pachetul convenabil de home theater HT-S7700 a fost primul care a introdus minunea audio-ului bazat pe spatialitate a sunetului la un preț accesibil, livrându-se cu un sistem de difuzoare conceput pentru a debloca potențialul formatului Dolby Atmos®.

2015


Se infiinteaza Onkyo și Pioneer Corporation
Pioneer și Onkyo au istorii îndelungate în industria audio și video. Pentru a crea produse de ultimă generație pentru consumatori, cele două companii au început să lucreze împreună în 2015, ca Onkyo și Pioneer Corporation.

Se lanseaza playerul audio digital DP-X1 Hi-Res (DAP)
În 2015, în urma integrării cu afacerile A / V de la Pioneer Group, Onkyo a lansat primul său player portabil compatibil Hi-Res Audio - de asemenea primul produs dezvoltat în comun de cele două mărci. Pe lângă tehnologia de conversie digitală-analogă de clasă și circuite de amplificare a căștilor, DP-X1 are un sistem de operare Android și o ieșire balansată. Acest produs de înaltă calitate reprezintă vârful experienței îndelungate și bogate a lui Onkyo în proiectarea și fabricarea audio. Un DAP marca Pioneer a fost lansat și împreună cu Onkyo DP-X1.

Noiembrie


Alianță de afaceri și de capital cu instrumente muzicale Kawai Manufacturing Co., Ltd.
Această alianță și-a propus să îmbine expertiza tehnică și punctele forte ale brandului de instrumente muzicale Onkyo și Kawai. În efortul de a dezvolta noi piețe în activitatea de educație muzicală, Kawai Music School și distribuția audio e-onkyo Hi-Res Audio au colaborat pentru a crea un nou serviciu care reunește cercetarea și dezvoltarea și promovarea de noi categorii de vânzări de produse, cum ar fi muzica electronică instrumente.

Octombrie 2016


Sunt prezentate noi produse Hi-Fi INTEC

Onkyo adaugă noi modele la componentele sale hi-fi premium din seria INTEC. Setul ridicat de performanță și caracteristici ale unor aparate separate este condensat cu succes într-un receptor compact R-N855 și un player CD C-755, ambele cu o lățime de doar 275 mm. Un sistem de boxe potrivite D-175 este oferit ascultătorilor care caută o soluție hi-fi compacta.

Octombrie 2016


Boza Scepter SC-3 este lansata
Boza Scepter SC-3 debutează cu primul woofer ONF (Onkyo Nano Fibre) fără presare din lume, o diafragmă compusă din material de pulpă de lemn din fibra de celuloză Nano, adecvată ideal pentru reproducerea audio Hi-Res. Difuzorul include un Tweeter din Horn din turnare din aluminiu cu un driver de compresie cu diafragmă din aliaj de magneziu de 2,5 cm. SC-3 poartă moștenirea Scepter înainte cu o calitate supremă de construire și un sunet extraordinar.

Februarie 2017


Debutează GRANBEAT Smartphone audio Hi-Res audio
Onkyo dezvăluie un smartphone DAP audio Hi-Res care acceptă carduri Dual SIM și componentă audio hi-fi pentru a oferi performanță căștilor la fel cu platerul său premiat DP-X1 digital. GRANBEAT este primul smartphone din lume care oferă circuite de conducere echilibrate cu DAC-uri și amplificatoare duble Sabre și o ieșire audio balansata pentru căști compatibile.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password