Amplificator stereo integrat Onkyo M-5000R

Muzica, atunci cand o auzi in toata gloria ei, are puterea de a ridica spiritele si de a va transporta intr-o alte dimensiune. Va va duce acolo acolo, in stil audiofil, cel mai nou amplificator de putere hi-fi Onkyo, modelul M-5000R. Calitatea semnalului lui M-5000R este pastrata cu meticulozitate de noua tehnologie AWRAT (Advanced Wide Range Amplifier Technology), in timp ce circuitele Darlington in trei etape inversate ofera o putere de iesire extrem de eficienta. Transformatoarele toroidale twin masive si patru condensatoare de 27.000 μF lucreaza pentru stabilizarea sursei de alimentare si, respectiv, a curentului. Si pentru a minimiza erorile in redarea stereo, amplificatorul incorporeaza o aliniere total simetrica a dispozitivelor de alimentare pentru canalele stanga si dreapta.

Solicita oferta

AWRAT (Advanced Wide Range Amplifier Technology)

M-5000R utilizeaza o serie de tehnologii Onkyo protejate pentru a asigura o performanta audio optima.

1. DIDRC (Dynamic Intermodulation Distortion Reduction Circuitry)

De la aparitia semnalelor audio digitale, raportul semnal-zgomot s-a imbunatatit dramatic. Cu toate acestea, raportul S / N reflecta doar zgomotul static si nu ia in considerare un alt tip de zgomot care apare ca produs secundar al zgomotului dinamic de reproducere a sunetului. Pentru a reduce acest tip de zgomot, Onkyo a dezvoltat tehnologia DIDRC pentru utilizarea in componentele noastre hi-fi. In ciuda faptului ca depasesc limitele normale ale auzului uman, frecventele de peste 100 kHz sunt susceptibile la pulsul ceasului si la alte forme de distorsiune de la dispozitivele digitale. O astfel de distorsiune in domeniul de inalta frecventa poate genera "interferente de beat", care, la randul sau, afecteaza caracterul sau atmosfera sunetului original. Prin imbunatatirea liniaritatii si reducerea distorsiunilor in gama de frecvente foarte superioara, noua tehnologie DIDRC a Onkyo reduce efectiv zgomotul perceptibil.

2. Low Negative-Feedback Design

Prea mult NFB face un sistem susceptibil de a forta difuzoarele, ducand la o scadere a calitatii percepute a sunetului. Pentru a evita acest lucru, Onkyo se concentreaza pe imbunatatirea raspunsului la frecventa si reducerea denaturarii, fara a se baza atat de mult pe NFB.

3. Closed Ground-Loop Circuits

M-5000R utilizeaza un design sofisticat cu circuit inchis in care fiecare circuit are o legatura separata cu sursa de alimentare. Acest lucru ajuta la anularea zgomotului individual al circuitului si la mentinerea potentialului de impamantare fara distorsiuni.

4. HICC (High Instantaneous-Current Capability)

Manipularea incarcarilor curente de pana la 150 de amperi, HICC permite unui amplificator sa anuleze imediat energia reflexa a difuzoarelor si sa trimita instantaneu semnalul urmator. Acelasi curent inalt necesar pentru a realiza acest lucru sustine de asemenea capacitatea amplificatorului de a gestiona fluctuatiile impedantei difuzoarelor.

5. Symmetrical Twin-Monaural Construction

Dispozitivele de alimentare pentru canalele stanga si dreapta ale modelului M-5000R sunt aliniate simetric. Fiecare canal are acelasi design electric si structural, iar caile de semnal sunt uniforme in lungime. Acest lucru ajuta la minimizarea erorilor in redarea stereofonica.

Three-Stage Inverted Darlington Circuitry

Circuitul Darlington inversat in trei etape aduce o eficienta mai mare amplificatorului de putere M-5000R prin utilizarea unui design low-NFB pentru a mentine stabilitatea tensiunii si pentru a spori raspunsul tranzitoriu. Este extrem de sensibil la oscilatii, aceasta circuite necesita o tehnologie avansata de control pentru a fi incorporata in amplificator. Spre deosebire de alte modele, M-5000R utilizeaza doua tranzistoare suplimentare pentru fiecare canal intr-un design "quad push-pull" care imbunatateste in mod semnificativ puterea de amplificare.

BTL (Bridged Transless) Capability

M-5000R ofera posibilitatile audiophile ale BTL prin intermediul intrarii XLR pro-grade. Puteti utiliza caracteristica BTL impreuna cu un preamplificator compatibil si un al doilea amplificator de putere pentru a dubla puterea de iesire pentru canalele stanga si dreapta.

Audiophile-Quality Parts

M-5000R incorporeaza doua transformatoare toroidale masive care reduc scurgeri de flux magnetic, imbunatatesc eficienta si mentin aprovizionarea stabila. De asemenea, dispuune de un sub-transformator si patru condensatoare de 27.000 microfarazi care lucreaza pentru a face curentul sa circule mai lin. Terminalele placate cu aur asigura o conexiune extrem de curata.

New Circuit Board Construction

In loc sa fie conectate direct la baza sasiului, placile de circuite din interiorul lui M-5000R sunt amortizate de corzi interne si fixate pe panourile frontale, laterale si spate. Aceasta metoda de constructie impiedica vibratiile de pe sasiu sa afecteze in mod negativ placile de circuite.

Separate Panel Construction

M-5000R prezinta panouri separate din aluminiu pentru partea superioara, laterala si frontala pentru a reduce vibratiile nedorite cauzate de rezonanta interna. In comparatie cu designul sasiului dintr-o singura piesa, aceasta metoda de constructie ofera o rigiditate mai mare si o reducere imbunatatita a zgomotului.

Fisa tehnica

Consum de energie
280 W, standby 0.2 W
Greutate
23.5 kg
Dimensiuni produs
627 x 332 x 546 mm
Raspuns in frecventa
1 Hz - 250 kHz/+0 dB, –3 dB 1 W/8 Ω
10 Hz - 100 kHz/+0 dB, –1 dB 1 W/8 Ω
Impedanta
RCA Stereo: 4 Ω - 16 Ω
XLR MONO: BTL 6 Ω - 16 Ω
Putere
2 ch × 100 W at 8 ohms, 1 kHz, 1 %, 2 ch driven
2 ch × 170 W at 4 ohms, 1 kHz, 1 %, 2 ch driven
2ch × 80 W la 8 ohms, 20 Hz - 20 kHz, 0.05 %
2ch × 150 W la 4 ohms, 20 Hz - 20 kHz, 0.05 %
Intrari analogice
balansate XLR / nebalansate RCA
Raport Semnal/zgomot
110 dB (RCA, IHF-A)
THD
0.02 % (20 Hz - 20 kHz, half power)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(10 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password