Subwoofer activ SVS SB-2000

Firma americana SVS, specializata in subwoofer. Subwooferele SVS sunt singure ca standard de referință pentru bas. Toate subwooferele SVS produc fără efort frecvențele cele mai joase la cele mai înalte niveluri de ieșire, păstrând exact precizia și viteza în tranzitie și se combina perfect cu toate boxele. Muzică, filme și emisiuni TV devin mai convingătoare și fiecare experiență audio capătă o energie și un sentiment suplimentar cu un subwoofer SVS care reda banda inferioara de frecvente.

Solicita oferta

Impact, dinamism, control
 

Gratie constructiei de tip inchis, SVS SB-2000 este un model compact ( latura de doar 36 cm ), dar nu va lasati pacaliti de aparente. Impactul subwooferului este impresionant, fie ca il folositi pentru filme sau pentru muzica. Basul este clar si detaliat, nu bubuit si murdar.
Noi va recomandam sa folositi doua subwoofere identice, mai ales in situatia in care le folositi pentru muzica.
Subwooferul este dotat cu intrari de nivel mic ( pentru iesiri dedicate LFE sau Pre-Out si are reglaje pentru frecventa de taiere, volum si faza.

Imagini pentru sb 2000

Firma americana SVS are un motto ambitios: "echipamentele audio de inalta clasa nu trebuie sa fie ridicol de scumpe !"
Specialisti in subwoofere, americanii de la SVS si-au propus sa schimbe radical situatia din piata, producand subwoofere cu bas incredibil, puternic, adanc si coerent, la preturi accesibile.
Subwooferele SVS nu sunt jucarii, chiar si cele mai mici* modele au un raspuns in bas incredibil cu un nivel de distorsiuni foarte mic.
*termenul de mic este relativ. Spre deosebire de concurenti, SVS are un singur model cu difuzor de bas de 25 cm, toate celelalte modele au difuzor de 30 cm sau 34 cm.

Tip incinta:     inchis
Difuzoare:     12" / 30.5 cm
Putere RMS:     500 watts rms (1100 watts peak)
Raspuns in frecventa:     19-220 hz ±3 DB
Conectica :     Low level
Dimensiuni:     37 cm (H) 36cm (W) 39.1 (D)
Greutate:     15.8 kg

BOX101103102

No customer reviews for the moment.

Related products

(10 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password