Receiver multicanal Marantz SR7013

SR7013 are un amplificator puternic pe 9 canale, realizat cu componente discrete ( clasa AB ), care poate livra 2 x 125 W in sarcini de 8 ohm ( THD 0.05% ). In modul Eco, receiverul isi ajusteaza puterea in functie de necesarul cerut de ascultator astfel incat sa mentina la minim consumul de energie. Pentru un sunet imersiv 3D puteti utiliza diverse formate si anume: 7.1.2 sau 5.1.4 fara nevoia unui amplificator extern.

Solicita oferta

Generalitati

Receiverele Marantz au un foarte bun raport pret/calitate. In acest receiver gasiti un excelent amplificator audio pe 9 canale si o multitudine de functionalitati precum  compatibilitate HDMI 4K, HDCP 2.2, HDR, Dolby Vision si ARC. Are conexiune la retea ( LAN sau WiFi ). Este compatibil cu sistemul Marantz HEOS.

Amplificator pe 9 Canale cu mod ECO

SR7013 are un amplificator puternic pe 9 canale, realizat cu componente discrete ( clasa AB ), care poate livra 2 x 125 W in sarcini de 8 ohm ( THD 0.05% ). In modul Eco, receiverul isi ajusteaza puterea in functie de necesarul cerut de ascultator astfel incat sa mentina la minim consumul de energie. Pentru un sunet imersiv 3D puteti utiliza diverse formate si anume: 7.1.2 sau 5.1.4 fara nevoia unui amplificator extern.
Compatibil Dolby Vision

Cele 8 intrari HDMI suporta cele mai noi formate video 4K UHD 60Hz, Pure Color 4:4:4, HDR.
    
    
Compatibil DolbyAtmos

Simte fiecare dimensiune a sunetului cu Dolby Atmos.  Va puteti bucura de noile formate de sunet tridimensional amplasand pe langa clasicele boxe 5.1 inca doua boxe surround in partea din fata si doua in partea din spate, la nivelul tavanului. Chiar daca filmul nu are sunet Dolby ATMOS nativ, puteti folosi Dolby Surround pentru a emula sunetul 5.1.4 sau chiar 7.1.4 cu un amplificator de putere stereo separat.
Compatibil DTS:X

DTS:X este un nou format de sunet tridimensional. Este suportat DTS Neural:X, un software care poate extinde sunetul 5.1 pe toate boxele surround instalate, inclusiv canalele inalte fata in configuratie 5.1.4. Efectele vor pluti intre boxele surround asigurand o experienta imersiva fara precedent.
    
 
    
 
Iesire pentru doua subwoofere

Un singur subwoofer nu asigura un raspuns in frecventa optim si este limitat de pozitionare, forma camerei...etc. Astfel pot aparea goluri in frecventa sau cresteri prea mari ce altereaza experienta de ascultare.

SR7013 permite conectarea a doua subwoofere ce se pot pozitiona ideal in camera, obtinand astfel un sunet perfect in plaja frecventelor joase.

 
    
Conectivitate complexa

SR7013 este echipat cu doua antene si are integrata atat conexiunea Bluetooth cat si cea la reteaua locala prin LAN sau Wi-Fi. Puteti sa va conectati prin AirPlay, sa faceti streaming prin DLNA sau sa ascultati orice post de radio online.
Setup facil

Functia de AutoCalibrare Audyssey MultiEQ X32T integrata in receiver foloseste un microfon ( inclus ) pentru a efectua masuratori complexe si precise ale acusticii incaperii dumneavoastra. Sunt detectate automat boxele instalate si sunt optimizati diversi parametri audio, in special pe partea de subwoofere. Mufele de conectare ale echipamentului au etichete colorate diferit pentru a usura identificarea lor ( puteti vedea pe ecran exact ce trebuie sa conectati in configuratia aleasa ). Deasemenea prin aplicatia Audyssey MultEQ Editor (IOS si Android) puteti configura raspunsul in frecventa obtinut in urma calibrarii.
    
         
           
 
    
Butoane Smart Select

Cele 4 butone Smart Select se pot configura pentru a usura accesul catre setarea de sunet preferata(volum, sursa intrare, mod film/muzica...etc)
HiRes Audio - 32/196 si DSD

Receiverele Marantz suporta HiRes Audio ( PCM pana la 32-bit / 196 kHz si DSD 2.8 / 5.6 MHz ).
    
     
Marantz HEOS

Aplicatia Marantz HEOS este integrata in acest receiver. Puteti reda muzica din propria retea locala, radio internet sau streaming online ( Tidal, Deezer, Sound Cloud, Napster, Spotify, TuneIn, Mood:Mix ). Muzica poate fi redata prin acest receiver sincronizat sau nu cu alte dispozitive compatibile HEOS - control deplin prin intermediul aplicatiei pe telefonul mobil sau tableta.

AMP113115101

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password