Receiver multicanal Denon AVR-S650H

2.874,00 RON
cu TVA

Noul Denon AVR-S650H oferă tehnologii de sunet și imagine de înaltă calitate pentru un sistem home entertainment simplu de folosit zi de zi. AVR-S650H beneficiază de suport video full 4K cu Dolby Vision și HDR, și este compatibil cu cele mai noi TV-uri și playere video 4K. Prin aplicația HEOS integrată pe receiver, poți asculta muzică din online la o calitate foarte bună, prin servicii dedicate precum Spotify, TIDAL, Deezer, Internet radio și multe altele. Cu ajutorul asistentului de setare și a aplicației HEOS, AVR-S650H este ușor de configurat. Este compatibil cu Apple AirPlay 2, Amazon Alexa și Google Assistant.

AMPLIFICARE PE 5 CANALE PRIN CIRCUITE DISCRETE DE INALTA PERFORMANTA

AVR-S650H dispune pe toate canalele de circuite discrete pentru amplificatoarele de putere și asigură o putere de 135 watt per canal. Oferă compatibilitate cu o gamă largă de boxe, fiind capabil să opereze stabil și difuzoare cu impedanță joasă, păstrând un sunet de calitate si echilibrat.

CONFIGURARE SIMPLA

Ghidul de setare rapidă (Quick Start Guide) inclus în pachetul receiverului AVR-S650H oferă instrucțiuni clare și simple pentru instalare. Odată ce ai conectat TV-ul la AVR-S650H prin HDMI, apare pe ecran aplicatia Denon Setup Assistant, un ghid ce te va ajuta să parcurgi cu ușurință toți pașii pentru o configurare optimă. AVR-S650H redenumește automat sursele de intrare în funcție de informațiile primite prin HDMI. Bornele de conectare la boxe sunt dispuse țn linie pe orizontală și sunt însoțite de un cod de culori pentru o organizare mai bună și o conectare corectă a cablurilor de boxe.CONECTARE BLUETOOTH ȘI WI-FI

Pentru conectare wireless prin Bluetooth si Wi-Fi, Denon AVR-S650H este echipat cu o placă de rețea performantă, dotată cu două antene ce asigură o acoperire bună chiar și în spații unde se suprapun mai multe rețele wireless. Prin Bluetooth sau WiFi poți asculta muzica favorită redată wireless de pe un device smart.   

Cu tehnologia HEOS integrată poți asculta aceeași melodie în fiecare cameră sau alegi melodii diferite în camere separate. HEOS este compatibil cu Amazon Alexa și Google Assistant, aplicații ce permit controlul vocal.
HEOS suportă Spotify, Deezer, Amazon Music, TuneIn, Tidal, Sound Cloud și multe altele.
BUTOANE QUICK SELECT PENTRU MEMORARE PRESETARI AUDIO FAVORITE

Pe panoul frontal, Denon AVR-S650H dispune de patru butoane Quick Select prin care memorezi presetările favorite de sunet pentru fiecare sursă conectată la receiver. Comuți intrările între TV audio, Blu-ray, media player și altele, și AVR-S650H reglează egalizările de sunet așa cum le-ai ales pentru fiecare sursă. Poți folosi aceste butoane direct pe panoul frontal al receiverul sau pe telecomanda lui. Acum este posibilă activarea funcției stereo în toate zonele prin butoanele Quick Select.AI CONTROL COMPLET

Ai la îndemana un control complet al sistemului AV. Aplicația de control Denon AVR Remote app pentru iOS și Android face mai ușoară utilizarea receiverului AVR-S650H - reglare volum, pornire și oprire sistem, tăiere volum (mute), selectarea unei surse sau comutarea în aplicația HEOS, pentru streaming wireless de muzică. Descarcă acum aplicațiile Denon AVR Remote app și HEOS app pe telefonul tău.
Poți folosi Amazon Alexa, Siri sau Google Assistant pentru a controla muzica pe care vrei sa o asculti.
CALIBRARE AUDIO AUDYSSEY

Audyssey este un software profesional pentru reglaje fine de egalizare audio. Cele mai recente receivere Denon folosesc suita Audyssey de egalizare a sunetului pentru o calibrare audio într-un mod simplu și precis. Cu ajutorul microfonului de calibrare inclus în pachet, Audyssey măsoară răspunsul boxelor conectate în sistemul home cinema și reglează sunetul transmis de receiver pentru a obține o setare optimă a sunetului în camera in care este instalat sistemul de muzică. Audyssey Dynamic Volume și Audyssey Dynamic EQ atenueaza zgomotul generat de creșterile bruste de volum (cum se intamplă la reclamele TV), în plus iți permite să te bucuri de o audiție perfectă pentru muzica și film, cu dialoguri clare și efecte sonore intr-un echilibru tonal precis, chiar si la un volum sonor redus. Pentru pasionați, aplicatia Audyssey MultEQ Editor app permite reglaje avansate pentru o optimizare personalizată a sunetului.

CONECTARE CU SMART TV

Poți controla receiverul Denon AVR-S650H cu telecomanda unui Smart TV prin funcția HDMI-CEC. Setezi "HDMI Control" pe ON în setările receiverului, apoi setezi "Smart Menu" pe ON și poți controla AVR-S650H cu telecomanda TV-ului. Meniul Smart afișat pe ecran oferă acces rapid la surse și permite selectare modurilor de sunet surround, meniul de setări pentru AV Receiver și patru butoane Smart Select.

CELE MAI RECENTE STANDARDE HDMI

Procesarea HDCP 2.3 este disponibilă pentru toate porturile HDMI și la ieșirea HDMI poți conecta TV-ul sau proiectorul video. Enhanced Audio Return Channel (eARC) permite transmisia sunetului multicanal către receiver printr-un singur cablu HDMI, direct din TV,  programe TV sau aplicații video instalate, .

FUNCTII VIDEO AVANSATE

AVR-S650H vine cu cinci intrări HDMI și o ieșire compatibile full 4K Ultra HD, HDR10 (High Dynamic Range), BT.2020, Wide Color Gamut și 4:4:4 Pure Color sub-sampling.


SUPORTA FORMATE VIDEO DE ULTIMA GENERATIE

Urmărești filme și concerte la o calitate video excepțională prin 4K Ultra HD 60Hz, rezoluție cromatică 4:4:4, Dolby Vision, High Dynamic Range (HDR10), Hybrid Log-Gamma (HLG), 4K video passthrough, eARC și BT.2020 passthrough.

PORT USB PENTRU FIȘIERE AUDIO HI-RES

Poți asculta și muzica în format audio de înaltă rezoluție. Prin portul USB de pe panoul frontal, receiverul decodează fișiere audio Hi-Res cu sampling până la 24-bit/192-kHz în format ALAC, FLAC și WAV lossless, precum și fisiere DSD 2.8MHz și 5.6MHz (format audiofil SACD). Decodarea acestor fișiere este posibilă și prin streamingul audio în rețea. Bineînțeles, citește și fișierele populare gen MP3 și MPEG-H.

INTRARE PENTRU PICK-UP (Phono Input)

De mai bine de 50 de ani, Denon produce pick-up-uri și preamplificatoare phono. AVR-S650H vine și el echipat cu preamplificator dedicat semnalului primit de la pick-up. Așa te poți bucura și de colecția ta de viniluri, la o caltate bună a sunetului.

CONECTAT ÎN REȚEA

AVR-S650H  poate fi conectat în rețea via Ethernet sau Wi-Fi. Odată conectat, poți face streaming wireless de muzică, il controlezi de pe aplicația instalată pe telefon sau iși face update de software, cand este necesar.
COMPATIBIL CU AMAZON ALEXA

Cu Alexa controlezi fără mâini receiverul AVR-S650H. Reglezi volumul sonor, schimbi piesele, comuți intrările în receiver și multe altele - "Just Ask". Descarcă aplicatia HEOS Home Entertainment Skill pentru a activa Amazon Alexa în AVR-S650H. Necesită Alexa app și Amazon Echo, Dot sau echivalent.HEOS INTEGRAT: STREAMING WIRELESS DE MUZICĂ

Cu aplicația HEOS poți asculta muzica favorită de orinude și oriunde în jurul casei tale, acolo unde ai boxe sau dispozitive HEOS. Te bucuri de muzică ascultată la o bună calitate, furnizată prin aplicații de streaming online de muzica precum Spotify®, TuneIn, Amazon Prime Music, Soundcloud®, Tidal, Deezer sau din surse proprii de muzica. Controlezi totul foarte ușor prin aplicatia HEOS.ASCULȚI MUZICĂ ORIUNDE AI O BOXĂ HEOS

Cu funcția HEOS multi-room, Denon AVR-S650H se poate conecta cu orice alt produs HEOS, precum boxe HEOS, și așa poți asculta muzică în toată casa. Tu alegi - asculți aceeași melodie în toate camerele sau piese diferite, în camere separate.

3 Produse

Fisa tehnica

Consum de energie
340 W / stand-by 0.1 W
Greutate
7.8 Kg
Dimensiuni produs
434× 339 × 151 mm
Numar canale amplificate
5
Iesiri preamplificate
-
HDMI in/out
5/1
Internet
Da
Bluetooth
Da
Preamplificator Phono
Da
Numar zone
2

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password