Cum obtinem o sala de cinema la noi acasa?

Scris de: Bogdan Stefanescu In: Home Cinema La: favorite Aprecieri: 2000

Cum obtinem o sala de cinema la noi acasa?

Un lucru este cert, romanii nu merg la film la cinema, ei prefera sa stea acasa si sa se uite la seriale pe HBO GO sau pe Netflix. Oricum sunt doar trei – patru sali dotate la nivelul anului 2020 in toata tara deci oricum experienta lasa de dorit, mai ales daca esti cunoscator al detaliilor tehnice ce stau in spatele unui proiectii de cinema. Un alt lucru foarte neplacut este ca romanii nu merg la cinema pentru filme romanesti si daca se poate ceva in plus, nici daca ar vrea sa le cumpere sa le aiba acasa nu prea sunt scoase pe suport fizic, DVD sau Bluray. Filme romanesti on-line ???


Ce facem in situatia asta? Cum faci sa iti satisfaci viciul de a viziona filmele preferate daca optiunea “Film la Mall” a iesit din schema?

Pai cea mai simpla si evidenta solutie este de obicei cea corecta, aduci cinematograful acasa! Cum se realizeaza asta? Noi suntem aici, langa tine, sa iti dovedim ca o camera dedicata “Home Theater” inseamna atat o investitie, cat si o placere personala.

De ce trebuie sa ai o camera dedicat pentru Cinema La Tine Acasa? Ca pentru orice activitate specifica trebuie sa ai un spatiu special destinat acelei activitati. Daca ai in amintire un cinematograf comercial este tot ceea ce trebuie sa stii despre un astfel de spatiu. Elementele principale pe cere trebuie sa ai in vedere in ceea ce priveste o camera dedicata ar fi ca trebuie sa fie inchisa la culoare, sa nu aiba suprafete lucioase, bine ar fi sa nu aiba ferestre si daca se poate o singura usa ar fi cel mai indicat. Bine ar fi sa excludem camerele patrate pentra ca acustica intr-o astfel de incapere este foarte greu de facut daca nu imposibil. Ar mai fi bine de retinut ca trebuie sa gandim tot timpul avand viitorul in vedere. Cam orice echipament trebuie luat cu niste caracteristici valabile si „maine”, nu vrei sa trebuiasca sa il schimbi cand vrei sa faci primul upgrade.



Aspectul? Nu reprezinta un obstacol, fie ca optezi pentru unul clasic, modern sau inspirat dintr-un film.

Trebuie sa stii cat de cat ce iti doresti tehnic, doar asa iti vei putea adapta si regla bugetul. Noi oricum te vom consilia astfel incat sa poti obtine maxim din bugetul alocat acestei mici bijuterii. O sa stam langa tine, cu explicatii si argumente foarte solide, in tot ce inseamna achizitie si de ce trebuie sa alegi optiunea A in defavoarea optiunii B. E un proces asemanator cu cel aplicat in medicina de doctori, si acela iti explica diagnosticul si iti propune solutia sau solutiile de tratament cele mai potrivite pentru a inaltura afectiunea ta. Tot asa si noi iti vom propune solutia cea mai bine aplicata pentru spatiul tau, asteptarile tale tehnice si nu in ultimul rand pentru bugetul tau.

Noi credem ca succesul unui proiect home cinema inseamna o combinatie de trairi si senzatii personale, adica factori subiectivi, cu elemente exacte si obiective, ce se pot masura si seta la niveluri precise.

Urmand acest parcurs poti avea o mica oaza plina de muzica si film, un Cinema La Tine Acasa.

Hai sa avem o discutie ca sa vedem impreuna cand il poti avea!

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password