Bluray player Sony UBP-X800M2

Trăiți experiența reală de cinematograf cu acest player Blu-ray Ultra HD 4K. Rezoluția UHD 4K vă oferă imaginea marelui ecran, iar Dolby Atmos și DTS:X creează atmosfera autentică de cinematograf.

Solicita oferta

HDR10

Un semnal HDR10 conţine o luminozitate de până la 100 de ori mai mare decât cea a semnalului standard (SDR), sporind semnificativ luminozitatea de vârf şi păstrând în acelaşi timp nuanţe de negru profund şi foarte detaliat pentru o experienţă cu totul nouă.

Dolby Vision™

Daţi viaţă scenelor cu nuanţe evidenţiate, un negru mai profund şi culori intense. Dolby Vision™ este o soluţie HDR care creează o experienţă cinematografică captivantă în locuinţa dvs.

Hybrid-Log Gamma

Imaginile cu interval dinamic standard și interval dinamic ridicat sunt combinate într-un singur semnal video care poate fi redat ca SDR pe ecrane SDR sau ca HDR pe ecrane HLG compatibile cu HDR.

Toate culorile din natură

Suportul pentru noul spațiu colorimetric BT.2020 oferă acces la o gamă cromatică mult mai mare decât semnalele TV obișnuite. Cu acest spațiu ultralarg, creatorii de conținut pot produce culori mult mai saturate și realiste, de la albastru marin intens la verde natural și roșu vioi.

O imagine mai bogată, pe orice ecran

Urmăriţi filme HDR 4K, chiar şi pe televizoare care nu sunt compatibile cu formatul HDR, şi bucuraţi-vă de plusul de detalii la nivelul umbrelor şi nuanţelor evidenţiate. Tehnologia de conversie HDR-SDR optimizează în mod inteligent gama de luminozitate superioară a formatului HDR într-o imagine SDR, menţinând o calitate excepţională a imaginii, chiar şi în cazul televizoarelor SDR convenţionale.

Sunet care vă transportă
Obțineți sunetul autentic de cinematograf cu Dolby Atmos și DTS:X

Ascultați puterea tunetului, sunetul sirenele și intensitatea claxoanelor peste tot în jurul dvs. cu o claritate uimitoare datorită codecurilor audio de top Dolby Atmos și DTS:X, preferate de cinematografele din toată lumea.

Dolby Atmos

Dolby Atmos tratează sunetele separat, eliberându-le din canalele obișnuite pentru a le reda în jurul și chiar deasupra dvs., ceea ce are drept rezultat un sunet surround extrem de captivant.

DTS:X

DTS:X poate crea un număr nelimitat de conţinuturi audio, care se adaptează în timp real la boxele dvs. pentru a produce cel mai mare impact din fiecare coloană sonoră.

O potrivire pentru mediul Home Cinema

Asociați playerul UBP-X800M2 cu receptorul STR-DN1080 pentru o experiență absolută de divertisment la domiciliu. Frumusețea este ascunsă în detalii, de la designul unitar și elegant până la calitatea optimizată a imaginii și a sunetului.

Obţineţi ce este mai bun din fiecare piesă

Ca trecerea de la rezoluția video HD la cea 4K, piesele cu sunet de înaltă rezoluție au o calitate superioară celor în format MP3 sau chiar CD, permițându-vă să auziți fiecare suflare, fiecare sunet al tobelor, fiecare notă.

Conversie extinsă DSEE HX

Convertiți ascendent frecvența și dinamica MP3-urilor și altor fișiere de muzică comprimată – inclusiv CD-uri – până aproape de calitatea specifică înaltei rezoluții, pentru a trăi integral experiența autentică a înregistrării originale.

Redați orice

Puterea de redare a playerului UBP-X800M2 se extinde cu mult dincolo de discurile Blu-ray UHD 4K. Puteți să vizionați, să ascultați și să redați în timp real aproape orice doriți, inclusiv cele mai multe formate video de înaltă definiție și audio de înaltă rezoluție, și puteți să accesați numeroase servicii populare de redare în timp real.

Unitatea de disc de ultimă generație

Doriți să dansați pe muzica din colecția dvs. de CD-uri Super Audio? Nicio problemă. Dacă este vorba de disc, playerul UBP-X800M2 va putea să îl redea aproape cu certitudine.

Încântare audio aproape nelimitată

Playerul UBP-X800M2 este compatibil cu numeroase formate audio pe 24 de biți la calitate master, de la AAC și WAV până la DSD la 11,2 MHz și multe altele.

Locuinţa naturală pentru cele mai bune echipamente ale dvs.
Conectivitate versatilă pentru toate dispozitivele cu tehnologie avansată

Combinați toată tehnologia AV și conectați-o la UBP-X800M2. Fiind ideal pentru a vă bucura de filme și muzică, acesta are conexiuni de înaltă calitate, pe gusturile oricărui pasionat de tehnologie.

Tot divertismentul dvs. într-un singur loc

Bucurați-vă de o redare în timp real rapidă și stabilă, de la o varietate de servicii. Playerul UBP-X800M2 oferă redare video 4K în timp real grație conectivității wireless cu tehnologie MIMO în bandă duală, pentru un semnal puternic – chiar și la marginea intervalului de acoperire a rețelei wireless.

Aprofundați conținutul media preferat
Sunet wireless prin BLUETOOTH® pentru vizionare în intimitate

Vizionând în intimitate, efectul fiecărui moment cinematografic este amplificat. Deoarece UBP-X800M2 acceptă transmisia audio prin Bluetooth®, puteți folosi căștile Bluetooth® preferate pentru o vizionare în intimitate fără cabluri.

Auziți clar conversaţiile
Transmisie audio simultană prin HDMI și Bluetooth®

Delectați-vă cu o claritate totală a dialogurilor și a coloanelor sonore, indiferent de poziția de vizionare. UBP-X800M2 poate transmite simultan sunet către TV prin HDMI și către o boxă wireless prin Bluetooth®.


Descarca

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(9 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password