Boxa incastrabila Focal 1000 IW6

8.498,99 RON
cu TVA

Sunet hi-fi cu o boxa cu doua cai, incastrabila in perete

Boxa 1000 IW6, cu spatele inchis, ofera o alternativa compacta si invizibila la instalatiile acustice traditionale de interior. Datorita performantelor sale sonore de inalta calitate, reprezinta alegerea evidenta pentru un sistem home cinema, in special ca boxa pentru canalele de spate. Fiind construita cu tehnologii exclusive Focal revolutionare, cum ar fi tweeterul din beriliu si conul W, aceasta boxa fabricate in Franta, reproduce sunete care combina muzicalitatea cu puterea. Datorita functiilor reglabile de la nivelul tweeterului, poti fi sigur ca instalarea este optimizata cu parametrii camerei de auditie.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Seria 1000 incorporeaza excelenta Focal pentru o experienta acustica senzationala si discreta. 

Inovatia Focal

Conul W

Conul sendvis W optimizeaza curba raspunsului in frecventa exceland la cei trei parametric de baza: greutate redusa, rigiditate si amortizare. Atunci cand asculti, acesta creaza o transparenta totala a sunetului si o rata de distorsiune foarte scazuta rezultand o finete extraordinara a sunetului redat.

Puritate incomparabila

Tweeterul din beriliu

Singurul metal indeajuns de rigid pentru a zgaria sticla, beriliumul este materialul ales pentru conul tweeterului. Datorita faptului ca are o calota inversata confectionata din beriliu pur si putand sa acopere un registru de peste cinci octave, calitatea sunetului reprodus este incomparabila.

 

Experienta suprema home cinema

Cu optiunea de personalizare a impedantei difuzorelor in functie de numarul de elemente din care este alcatuit, performanta sistemului poate fi adaptata astfel incat sa te bucuri de o instalatie personalizata exceptionala.

 

Fisa tehnica

Greutate
6,75 kg (cu grila)
Dimensiuni produs
435 x 305 x 101 mm
Raspuns in frecventa
55 Hz - 40 kHz
Sensibilitate
88 dB
Impedanta
8 ohmi
Amplificator recomandat
25 – 150 W
Punct de frecventa joasa
45 Hz

Descarca

Boxe Focal seria 1000

Boxe incastrabile Focal seria 1000_Manual

Descarca (9.86M)

Boxa Focal seria 1000 IW6

Boxa Focal seria 1000 IW6_Specification_sheet

Descarca (853.57k)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password