Boxa incastrabila Focal 1000 IWLCR6

12.498,99 RON
cu TVA

Boxa incastrabila cu trei cai

Boxa IWLCR6 cu spatele inchis este echipata cu cele mei bune difuzoare  si tweetere pe care inginerii de la Focal le-au conceput de-a lungul timpului: conul W, tweeterul din beriliu si un radiator pasiv pentru o Acustica fara compromisuri.

Placa de medii/inalte este rotativa astfel incat poate fi orientata exact catre puntul de ascultare. In plus, aceasta boxa poate fi folosita pentru: canale fata stanga, central si dreapta sau canale de spate, dreapta sau stanga. Grilele magnetice care sunt livrate impreuna cu boxa pot fi vopsite astfel incat asigura o montare discreta.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Inovatia Focal

Conul W

Conul sendvis W optimizeaza curba raspunsului in frecventa exceland la cei trei parametric de baza: greutate redusa, rigiditate si amortizare. Atunci cand asculti, acesta creaza o transparenta totala a sunetului si o rata de distorsiune foarte scazuta rezultand o finete extraordinara a sunetului redat.

Puritate incomparabila

Tweeterul din beriliu

Singurul metal indeajuns de rigid pentru a zgaria sticla, beriliumul este materialul ales pentru conul tweeterului. Datorita faptului ca are o calota inversata confectionata din beriliu pur si putand sa acopere un registru de peste cinci octave, calitatea sunetului reprodus este incomparabila.

Experienta suprema home cinema

Cu optiunea de personalizare a impedantei difuzorelor in functie de numarul de elemente din care este alcatuit, performanta sistemului poate fi adaptata astfel incat sa te bucuri de o instalatie personalizata exceptionala.

Fisa tehnica

Greutate
10,95 kg
Dimensiuni produs
755 x 305 x 101mm
Raspuns in frecventa
48 Hz – 40 kHz
Sensibilitate
91 dB
Impedanta
8 ohmi
Amplificator recomandat
25 – 240 W
Punct de frecventa joasa
43 Hz

Descarca

Boxe Focal seria 1000

Boxe incastrabile Focal seria 1000_Manual

Descarca (9.86M)

Boxa Focal seria 1000 IWLCR6

Boxa Focal seria 1000 IWLCR6_Specification_sheet

Descarca (953.09k)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password