Boxa incastrabila Focal 1000 ICA6

4.998,99 RON
cu TVA

Boxa cu doua cai incastrabila in tavan

Boxa 1000 ICA6 reprezinta o solutie coaxiala, complet integrata in tavan, pentru un sunet de mare calibru pentru instalatii stereo sau home cinema. Fabricata in Franta, aceasta boxa reuneste tehnologiile exclusive ale Focal, cum ar fi conul W al difuzorelor de medii/bas si tweeterul din beriliu pur.

Difuzorul sau de 6,5” (16,6 cm) pentru medii/bas si inclinatia de 35°, poate fi ajustat pentru pozitia optima de ascultare si pentru a corespunde specificatiilor Dolby Atmos. Grilele magnetice (cea rotunda si cea rectangulara) care sunt livrate impreuna cu boxa asigura o montare discreta. Instalarea este usoara si nu necesita scule datorita sitemului brevetat Quick Install.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Seria 1000 incorporeaza excelenta Focal pentru cea mai senzationala si discreta experienta acustica.

Performanta acustica optimizata

Conul W

Conul sendvis W optimizeaza curba raspunsului in frecventa exceland la cei trei parametric de baza: greutate redusa, rigiditate si amortizare. Atunci cand asculti, acesta creaza o transparenta totala a sunetului si o rata de distorsiune foarte scazuta rezultand o finete extraordinara a sunetului redat.

Tweeterul din beriliu

Singurul metal indeajuns de rigid pentru a zgaria sticla, beriliumul este materialul ales pentru conul tweeterului. Datorita faptului ca are o calota inversata confectionata din beriliu pur si putand sa acopere un registru de peste cinci octave, calitatea sunetului reprodus este incomparabila.

Experienta suprema home cinema

Cu optiunea de personalizare a impedantei difuzorelor in functie de numarul de elemente din care este alcatuit, performanta sistemului poate fi adaptata astfel incat sa te bucuri de o instalatie personalizata exceptionala.

Fisa tehnica

Greutate
3 kg (cu grila)
Dimensiuni produs
299 x 127 mm (diametru/adancime)
Raspuns in frecventa
55 Hz - 40 kHz
Sensibilitate
90,5 dB
Impedanta
8 ohmi
Amplificator recomandat
25 - 150 W
Punct de frecventa joasa
45 Hz

Descarca

Boxe Focal seria 1000

Boxe incastrabile Focal seria 1000_Manual

Descarca (9.86M)

Boxe Focal 1000 ICA6

Boxe Focal 1000 ICA6_Specifitation_sheet

Descarca (966.07k)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password