Boxe de raft Polk Audio ES15

1.798,99 RON
cu TVA

Experimentati un sunet surround cinematografic captivant intr-o scena de acustica spatioasa si invaluitoare cu boxa de raft Polk Signature Elite ES15.

Culoare
Cantitate
Ultimele produse in stoc


 

Dispunand de o scena acustica echilibrata si dinamica cu un Tweeter Terylene de inalta rezolutie de 1 inch, un woofer din polipropilena de 5,25 inchi si crossover de precizie, acesta boxa ofera inalte impecabile, medii detaliate si ofera o reproducere realista a efectelor surround si a sunetului ambiental pentru toate materialele redate, filmele, muzica si jocuri video. In plus, tehnologia patentata Polk Power Port extinde portul general de bas, oferind o suprafata mai mare pentru a elimina turbulentele si distorsiunile pentru un impact de bas mai puternic, mai profund si mai muzical.

Cu o sensibilitate ridicata si compatibilitate 4 si 8 ohmi, ES15 ofera sunet realist de la aproape orice amplificator sau receptor av, inclusiv cele mai recente AVR-uri cu sunet surround Dolby Atmos si DTS:X si accepta redarea in cele mai recente formate audio de filme de inalta rezolutie, impreuna cu muzică transmisa prin servicii de streaming precum Apple Music, Tidal, Amazon Music HD, Qobuz si Spotify HiFi. Este certificat Hi-Rez Audio si compatibil Dolby Atmos si DTS:X si poate fi folosit ca boxa spate/lateral sau ca surround hight pentru o configuratie home theater cu mai multe canale. Creati un home theater complet adaugand alte boxe Signature Elite Series (vandute separat). Adaugati perechea de boxe Signature Elite ES20, canalul central ES35 si orice subwoofer pentru o configuratie surround completA 5.1.

Cu ajutorul lor puteti face upgrade la o configuratie pre-ezistenta 5.1 pentru a obtine o configuratie 5.1.4 si a obtine un sunet extraordinar.

2 Produse

Fisa tehnica

Dimensiuni proiecţie
19.1 cm x 30.48 cm x 25.9 cm
Greutate
5.9 kg
Raspuns in frecventa
48 Hz → 40,000 Hz
Sensibilitate
88 dB
Amplificator recomandat
4 - 8 ohms
Alta caracteristica
20 watts → 100 watts
Difuzor de medii
pretul este per set
Difuzor de inalte
1 x 2.54 cm ; Terylene High-Res Dome Tweeter
1 x 13.34 cm ; Dynamic Balance Mica Reinforced Polypropylene Driver

Descarca

ES 15

ES15 bookshelf loudspeakers

Descarca (1.27M)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password