CD player Denon DCD-600NE

2.248,99 RON
cu TVA

Conceput pentru iubitorii de muzica, va puteti bucura de CD-urile preferate cu CD Player-ul Denon DCD-600NE. Cu tehnologie proprietara de procesare Denon AL32, combinat cu o structura inovativa a circuitului, asigura inregistrarilor o reproducere precisa, cat mai aproape de soundul original.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Procesare AL32

DCD este echipat cu AL32 Processing, o tehnologie proprietara de reproducere a undelor sonice analogice de la Denon. AL32 Processing utilizeaza algoritmi de interpolare a datelor, ce adauga punctele care ar trebuie sa existe inainte si dupa cantitatile mari de date, finisand formele de unda si restaurand informatia pierduta in timpul inregistrarilor digitale. Redarea rezultata este foarte detaliata, fara interferente, foarte expresiva in gama frecventelor joase si fidela inregistrarii originale.

 

Suport CD, CD-R/RW, MP3 si WMA

Bucurati-va de suportul extins pentru colectia muzicala preferata. DCD-600NE reda CD-uri, CD-R/RW, MP3 si WMA. Ascultati formatele audio preferate si simtiti fidelitatea pe care DCD-600NE o ofera.

Durabilitate si componente atent selectionate

Cu o mostenire de peste 100 de ani in proiectarea componentelor audio premium, puteti avea incredere ca produsul dumneavoastra Denon a fost supus unor teste riguroase. Estetica globala, calitatea sunetului si integritatea designului si componentele Hi-Fi sunt construite sa dureze.

 
Snap-2019-10-18-at-14-37-33

Circuit avansat

Tiparele circuitului din DCD-600NE sunt concepute cu grija pentru a face caile de semnal cat mai scurte posibil. Cu placi de circuit stratificate si circuite scurte, interferenta dintre circuite si canalele stang si drept sunt reduse, iar influentele adverse asupre semnalelor audio sunt minimizate. Ca rezultat, caile de circuit ale lui DCD-600NE reproduc un sunet curat, transparent si fidel inregistrarii originale.

Design rezistent la vibratii

Designul rezistent la vibratii reduce efectul advers al componentelor grele din amplificatoare, pentru ca sunetul sa satisfaca standardele de calitate Denon. Transformatorul de putere este plasat deasupra izolatorilor pentru a preveni vibratiile nedorite. 

Iesire optica

DCD-600NE dispune de o iesire optica pentru a-l putea conecta la intrarea digitala a unui amplificator sau receiver AV.

Pure Direct Mode

Ascultati cu Pure Direct Mode pe DCD-600NE. Pure Direct Mode dezactiveaza iesirea digitala si display-ul ce poate colora semnalul. Ce veti auzi va fi un sunet mai curat, mai detaliat si mai precis.

Fisa tehnica

Consum de energie
13 W
Greutate
4,3 kg
Dimensiuni produs
434 x 273 x 107 mm
Raspuns in frecventa
2 Hz–20 kHz
Numar canale amplificate
2
Raport Semnal/zgomot
112 dB
THD
0.0030%
Iesiri analogice
2 canale
Consum de energie in stand-by
0,2 W
Iesiri digitale
1 (optica)
Gama dinamica
101 dB

Descarca

CD player Denon DCD-600NE

CD player Denon DCD-600NE_Manual

Descarca (5.62M)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(12 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password